Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε μετά τον αγώνα του στο Diamond League της Ντόχα, τονίζοντας ότι περίμενε άλματα στο 8.20μ και πως είναι αρκετά νωρίς για τον ίδιο στη σεζόν.

Στην έκτη του και τελευταία προσπάθεια κατάφερε να κάνει το καλύτερο άλμα του αγώνα του με 8,36 μ. επίδοση που σημειώθηκε με άνεμο μέσα στα επιτρεπτά όρια (1,9) και τελικά να πάρει τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τεντόγλου στον ΣΕΓΑΣ:

 

«Ήταν η πρώτη μου διοργάνωση για φέτος και δεν περίμενα πολλά, ήμουν προετοιμασμένος για ένα άλμα στα 8,20 μέτρα. Είχα κάποια προβλήματα με τον αέρα. Ο Τζαμαϊκανός πήδηξε 8,52 μ., θα μπορούσα να τον περάσω, προσπάθησα στην τελευταία μου προσπάθεια, αλλά είναι πολύ νωρίς για μένα αυτή τη στιγμή τέτοια άλματα. Το πιο θετικό πράγμα που παίρνω από αυτό τον αγώνα είναι ότι ένιωσα πραγματικά χαρούμενος όταν ο ΜακΛάουντ έκανε το άλμα στα 8,52 μέτρα. Ένιωσα πραγματικά ωραία και με έκανε να προσπαθήσω να πάω πιο μακριά από αυτόν. Το απολαμβάνω περισσότερο σε μια διοργάνωση όταν ένας άλλος αθλητής κάνει μεγαλύτερα άλματα και με πιέζει. Περιμένω παρόμοια άλματα, γύρω στα 8,20 μ. με 8,30 μ. και στους επόμενους αγώνες μου αφού μόλις ξεκίνησα τη σεζόν. Επόμενος αγώνας θα είναι στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα στο Diamond League της Ντόχα και μου άρεσε η ατμόσφαιρα και το γήπεδο. Αισθάνομαι υπέροχα όταν το σκάμμα είναι κοντά στις κερκίδες, είναι καλύτερο για μένα και το απολαμβάνω περισσότερο».