Ήδη οι κολυμβητικές δεξαμενές βρίσκονται στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου και μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινά η κατασκευή και τοποθέτησή τους. Στόχος είναι σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ώστε να μπορέσουν να υποδεχτούν τους αθλητές των αθλημάτων της πισίνας, στις εγκαταστάσεις που φυτοζωούσαν τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας σημάδια εγκατάλειψης.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιόρης ανέβασε φωτογραφίες από τις μακέτες για το πως θα δείχνει το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο, καθώς και τον εξοπλισμό που έχει ήδη φτάσει στις εγκαταστάσεις.

«Οι νέες κολυμβητικές δεξαμενές βρίσκονται ήδη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών “Σπύρος Λούης”. Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η κατασκευή και η τοποθέτηση τους, ώστε σύντομα να είναι έτοιμες να υποδεχθούν την αθλητική οικογένεια.  Νέας τεχνολογίας , ανοξείδωτες, με πολύ χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα και παράλληλα υψηλών τεχνολογικών προδιαγραφών. Ίδιας τεχνολογίας με τις κολυμβητικές δεξαμενές των τελευταίων Ολυμπιάδων Ρίο, Τόκιο κτλ. Συνεχίζουμε…» αναφέρει στην ανάρτησή του.