Εδώ και περίπου μια δεκαετία ο Ρότζερ Φέντερερ ερωτάται πότε θα κρεμάσει τη ρακέτα του και πλέον αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ!

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Ελβετός θρύλος ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών υποδημάτων On και πολλοί υπέθεσαν ότι αυτό θα είναι το επόμενο βήμα στη ζωή του όταν αποσυρθεί από τα γήπεδα. Άρχισαν, λοιπόν, να (ξανα)κυκλοφορούν σενάρια!

«Είχα επενδύσει στην εταιρεία και πλέον είμαι και συνεργάτης τους», εξήγησε ο Φεντ στην εκπομπή Today, με αφορμή το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη για event της On. «Είναι πολύ φιλικοί, είχα την ευκαιρία να τους γνωρίσω. Εδώ και κάποια χρόνια ήμασταν σε συζητήσεις για το τι μπορούσαμε να κάνουμε μαζί. Είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο και είναι καλό το timing. Λατρεύω τη μόδα όπως ξέρετε και αγαπώ τα παπούτσια τους».

Η συνεργασία αυτή σημαίνει ότι… άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, ότι πλησιάζει η στιγμή της απόσυρσης; «Με ρωτάνε όλη την εβδομάδα πότε θα συμβεί, αλλά η On δεν έχει να κάνει με αυτό και με θέλει ενεργό για όσο περισσότερο γίνεται. Αυτός είναι και ο στόχος μου. Είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να μάθει πως θα είναι η έξοδός μου από το επαγγελματικό τένις, αλλά δεν έχουμε τέτοια υπόθεση. Δε θα σταματήσω ποτέ!».