Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή απέναντι στον Άλεξ Μόλκαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ηττήθηκε 2-1 σετ (6-7(6-8), 6-4, 3-6) μετά από μεγάλη μάχη τριών ωρών.
Με αυτή τη νίκη, η Σλοβακία έκανε το 3-1 απέναντι στην Ελλάδα και πήρε την πρόκριση για τη συνέχεια του Davis Cup, με την εθνική μας ομάδα να μένει εκτός.

Το πρόγραμμα αποδείχτηκε ιδιαίτερα βαρύ σήμερα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού ξεκίνησε στις 11:00 με τη μάχη για το διπλό, με συμπαίκτη τον Πέτρο Τσιτσιπά, απέναντι στους Κλέιν και Ζελενάι και συνέχισε στο απλό.
Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς έφτασε νωρίς σε break point και πίεσε ιδιαίτερα για το break, όμως ο Μόλκαν άντεξε και έκανε το 2-2. Ο Σλοβάκος προηγήθηκε με break στο 4-3, με τον Τσιτσιπά να το σβήνει αμέσως για το 4-4.
Οι δύο παίκτες οδηγήθηκαν στο tie break, όπου ο Τσιτσιπάς είχε ελαφρά υπεροχή ως το 5-3. Ο αντίπαλός του με σερί τριών πόντων έφτασε στο σετ μπολ, όμως ο Έλληνας τενίστας ισοφάρισε σε 6-6. Το mini break του Σλοβάκου που ακολούθησε τελείωσε ουσιαστικά το σετ, ανοίγοντας τον δρόμο για το 8-6.