Ο Νικ Κύργιος «φωτογράφησε» την άμεση αποχώρησή του από το τένις, κάνοντας ειδική μνεία στην μητέρα του και τονίζοντας πως δεν έχει να αποδείξει κάτι πλέον!

Τις… προχωρημένες σκέψεις του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ακόμη και του χρόνου αποκάλυψε μέσω δηλώσεων που έκανε ο Νικ Κύργιος…

Ο Αυστραλός τενίστας ηττήθηκε χθες το βράδυ από τον Στέφανο Τσιτσιπά και σε δηλώσεις που έκανε τα ξημερώματα, άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί πως η επόμενη χρονιά ίσως να είναι και η τελευταία του σε επαγγελματικό επίπεδο!

«Σίγουρα αυτό ήταν το τελευταίο μου τουρνουά για φέτος. Πρέπει να πάω πίσω στο σπίτι. Ταξιδεύω 4,5 μήνες σερί. Η μητέρα μου δεν είναι καλά στην υγεία της και θέλω να πάω πίσω και να την δω. Θα προετοιμάσω το σώμα μου και θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου μέχρι το Australian Open. Και από εκεί και πέρα, βλέποντας και κάνοντας», είπε αρχικά ο Κύργιος.

Και πρόσθεσε: «Νιώθω πως δεν είμαι από τους παίκτες που θα κυνηγούν πλέον πόντους ή οτιδήποτε άλλο. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Είμαι υπερήφανος για όσα έχω πετύχει. Ότι κάνω από ‘δω και στο εξής θα είναι μπόνους. Δεν θα πω ψέματα, αυτή είμαι η τελευταία φορά νομίζω που θα με δείτε να παίζω εδώ. Οσο θα είμαι ακόμη στο court, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Όμως δεν θα σας πω ψέματα όπως το ότι θα συνεχίσω να παίζω για άλλα τέσσερα ή πέντε χρόνια στο tour».