Δεν ήταν δυνατόν να μην ερωτηθεί για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του, ο Άντι Μάρεϊ.

«Νομίζω πως όλοι είμαστε σοκαρισμένοι», είπε για το θέμα ο άλλοτε Νο.1 τενίστας στον κόσμο, που θα αγωνιστεί την προσεχή εβδομάδα με wild card στο Σίδνεϊ. «Θα πω δυο πράγματα. Πρώτον, ελπίζω ο Νόβακ να είναι καλά. Το δεύτερο είναι πως όλο αυτό που συμβαίνει δεν είναι καθόλου καλό για το τένις, όπως δεν είναι καλό και για κανέναν που συμμετέχει στα τουρνουά της Αυστραλίας».

Δεν θέλησε, πάντως, να πει πολλά για το θέμα, καθώς δεν γνωρίζει πώς ακριβώς έχει η κατάσταση. «Θέλω να περιμένω να βγουν όλα τα γεγονότα, να ξέρουμε τι έχει συμβεί, γιατί κάθε μέρα βγαίνει κάτι νέο και ακούμε συνεχώς νέες πληροφορίες. Θέλω να μάθω ακριβώς ποια είναι η κατάσταση πριν κάνω περαιτέρω σχόλια, γιατί δεν είναι δίκαιο να το κάνω όταν έχουμε τόσες εικασίες. Έχουν βγει ορισμένα πράγματα που φαίνονται πολύ άσχημα, αλλά θέλω να ακούσω όλα τα γεγονότα πριν τα σχολιάσω».

Ρωτήθηκε και αν είχε επαφή με τον Νόλε. «Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, αλλά ξέρω ότι η ΑΤΡ προσπάθησε να επικοινωνήσει και να διατηρήσει επαφή μαζί του. Εγώ προσωπικά δεν του έχω μιλήσει».