Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ απολογήθηκε για τον σάλο που προκλήθηκε με την συνέντευξη του που επιτέθηκε στην κυβέρνηση της Βικτόρια και έκανε λόγο για “φυλακή” στην Μελβούρνη.

Ο 32χρονος Ισπανός, μιλώντας στο Sport5, τα είχε βάλει με την κυβέρνηση της Βiκτόρια και είχε χαρακτηρίσει την κατάσταση στη Μελβούρνη «σκέτη καταστροφή». Τώρα, όμως, λέει ότι το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε χωρίς την άδειά του και πως ήταν μια ιδιωτική συζήτηση. Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται… πολύ χαλαρός στη συνέντευξη και ίσως να μη γνώριζε ότι θα έβγαινε στον αέρα…

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν από το βίντεο με μένα που ανέβηκε πρόσφατα.

Είναι μια ιδιωτική αποσπασματική συζήτηση που δυστυχώς δημοσιεύτηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μου.

Εγώ και ο προπονητής μου ακολουθούμε τα πρωτόκολλα της Αυστραλιανή Κυβέρνησης και της Tennis Australia για να αποφύγουμε τα ρίσκα και να μπορέσουμε να αγωνιστούμε με ασφαλή τρόπο. Είναι δύσκολες στιγμές για τους αθλητές και την κοινωνία γενικότερα.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που φροντίζουν να παίξουμε ξανά τένις. Και αυτούς που παλεύουν καθημερινά ενάντια στον Covid-19. H διαχείριση που έχει γίνει στην Αυστραλία για την αποφυγή της διασποράς του ιού είναι αξιοθαύμαστη».