Η Κίκι Μπέρτενς έκανε γνωστό πως σκοπεύει να αποσυρθεί με το πέρας της χρονιάς, καθώς το διάλειμμα λόγω κορωνοϊού και ο τραυματισμός στον αχίλλειο την κατέβαλαν.

«Γεια σας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι αποφάσισα ότι αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία σεζόν της τενιστικής καριέρας μου», έγραψε στο Instagram η 29χρονη Ολλανδή, Νο.20 στον κόσμο. «Πάντα απαιτούσα το μέγιστο από τον εαυτό μου, αλλά το ντεπόζιτο είναι αρκετά άδειο. Η ισορροπία της σκληρής δουλειάς που βάζω καθημερινά και της ικανοποίησης που παίρνω στο τέλος της ημέρας δεν είναι πια εκεί. Επίσης, είμαι παραπάνω από έτοιμη για το κεφάλαιο που έρχεται μετά από αυτό. Τα τουρνουά που έρχονται είναι το Ίστμπορν, το Wimbledon και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα αποφασίσουμε στη συνέχεια αν το σώμα μου συνέλθει επαρκώς για να παίξω στο υπόλοιπο της σεζόν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τελειώσω την καριέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Η Μπέρτενς έχει φτάσει μέχρι το Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει κατακτήσει συνολικά στην καριέρα της δέκα τίτλους. Ο μεγαλύτερος ήταν στο Mutua Madrid Open, από το οποίο έφυγε νικήτρια το 2019.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiki Bertens (@kikibertens)