Συνειδητοποιημένη για το ότι θα χρειαστεί να περιμένει έναν επιπλέον χρόνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε η Ναόμι Οσάκα κι έστρεψε το βλέμμα της στην.. επικράτηση επί του κορωνοϊού!

Αισιόδοξη ότι του χρόνου όλα θα έχουν πάρει τον δρόμο τους, η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων θα γίνει κανονικά και τόσο η Ιαπωνία όσο και η ίδια θα… λάμψουν εμφανίστηκε η Ναόμι Οσάκα.

Παράλληλα, η 22χρονη τενίστρια επικεντρώθηκε στην καταπολέμηση του κορωνοϊού και την σωτηρία άσο το δυνατόν περισσοτέρων συνανθρώπων μας γίνεται!4

«Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικοί ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες για εμένα και πόσο περήφανη είμαι να αγωνιστώ με τα χρώματα της χώρας μου. Είμαι απογοητευμένη που αυτό δεν θα συμβεί τώρα αλλά θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί το 2021! Υποστηρίζω την απόφαση του πρωθυπουργού μας και της ΔΟΕ!», ανέφερε αρχικά η Οσάκα και πρόσθεσε:

«Ο αθλητισμός θα μας ενώσει όλους και πάλι αλλά όχι τώρα. Αυτή είναι η ώρα όλες οι χώρες, οι φυλές, οι άνθρωποι, να ενωθούν και να συνεργαστούν για να σώσουμε όσες περισσότερες ζωές γίνεται. Για εμένα, αυτό είναι το Ολυμπιακό πνεύμα. Προς τους συμπατριώτες μου, θέλω να στείλω το μήνυμα να μείνουν ασφαλείς και να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τι όμορφη χώρα έχουμε το 2021!».