Μάρκος Καλοβελώνης και Πέτρος Τσιτσιπάς «έλαμψαν» στο διπλό του Davis Cup και η Ελλάδα ελπίζει σε ανατροπή του tie κόντρα στην Τζαμάικα!

«Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς από την αρχή ως το τέλος», είπε ο 21χρονος τενίστας, που κέρδισε έναν απίθανο πόντο με tweener στο δεύτερο σετ. «Τα κάναμε όλα σωστά, παίζουμε καλά με Μάρκο. Είμαστε τώρα στο 2-1 και έχουμε την ευκαιρία να γυρίσουμε το tie. Το πιστεύω».

Και κατέληξε: «Παίζουμε πολύ καλά με τον Μάρκο, υπάρχει καλή χημεία, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον και επικοινωνούμε σε δύο γλώσσες, αφού μιλάμε και οι δύο ρώσικα. Έχει μεγάλη σημασία το δέσιμο, είχαμε και σωστό πλάνο».

Ικανοποιημένος, βέβαια, ήταν και ο Μάρκος, που εξέπληξε με την εξαιρετική του απόδοση. «Κάναμε καλό ματς και οι δύο. Ήμασταν καλύτεροι, αυτό είναι σίγουρο. Έχουμε παίξει πολλά ματς μαζί και αυτό βοηθάει, είμαστε δεμένοι».

Θυμίζουμε ότι αν η Ελλάδα χάσει το tie, τότε θα πέσει στο Group III. Αν καταφέρει να κάνει την ανατροπή, τότε θα διεκδικήσει τον Σεπτέμβριο την άνοδο στο World Group I.

Ο Αριστοτέλης Θάνος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μπλέις Μπίκνελ για να φέρει τη σειρά στα ίσα και στη συνέχεια να δώσει τη σκυτάλη στον Πέτρο, για προσπαθήσει κόντρα στον Ρόουλαντ Φίλιπς να ολοκληρώσει το «θαύμα».