Η Μαρία Σάκκαρη φιλοδοξεί να κλείσει σήμερα (15.00-Cosmote Sport 9) θέση στα ημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα (Premier).
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.23) έχει φτάσει στην οκτάδα αποκλείοντας με επιβλητικό τρόπο Κριστίνα Πλίσκοβα και Ελίνα Σβιτολίνα, οπότε έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα… τριτώσει το καλό!

Απέναντί της, βέβαια, θα βρει ένα αρκετά υψηλό εμπόδιο, την Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας της.

Μη σας ξεγελάει το ranking: είναι στο Νο.32 του κόσμου, αλλά αν υπήρχε το… κανονικό σύστημα βαθμολόγησης, που άλλαξε προσωρινά λόγω κορωνοϊού, λογικά θα είχε φτάσει φέτος στο Top 20 του κόσμου.

Αυτό που που κάνει την 26χρονη τενίστρια να ξεχωρίζει είναι, χωρίς αμφιβολία, η μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι της, ωστόσο είναι βέβαιο ότι αν η Μαρία παίξει όπως στο ματς κόντρα στη Σβιτολίνα (Νο.5) λογικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα!

Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με Ελίζ Μέρτενς ή Βικτόρια Αζαρένκα, ενώ ο άλλος ημιτελικός θα προκύψει από τα παιχνίδια Μπρέιντι-Κουντερμέτοβα και Σορίμπες-Σαμπαλένκα.

Θυμίζουμε ότι αυτό το τουρνουά είναι το τελευταίο στο οποίο θα εμφανιστεί τη φετινή σεζόν η Σάκκαρη.