Στον 3ο γύρο σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Qatar Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια που είναι στo Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης ηττήθηκε με 6-3, 6-0 από την Αρίνα Σαμπαλένκα η οποία συνεχίζει στα προημιτελικά στη Ντόχα.

Η Σάκκαρη ήταν κουρασμένη από τα 3 σετ στο παιχνίδι της με την Μαρτίντσοβα και το… πλήρωσε απέναντι σε μια πολύ καλή αντίπαλο η οποία όμως δεν είναι και ανίκητη.

Η Σαμπαλένκα κερδίζει την Σάκκαρη για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες και θα παίξει με την Ζενγκ για μια θέση στον ημιτελικό αφού η Κινέζα απέκλεισε με 2-1 την Κίκι Μπέρτενς.

Ο αγώνας

H Σαμπαλένκα θ’ ανοίξει το 1ο σετ (1-0) και με μπρέικ θα προηγηθεί με 2-0. Η Αρίνα θα εκμεταλλευτεί το σερβίς της για το 3-0. Θα μειώσει σε 3-1 η Σάκκαρη αλλά η Σαμπαλένκα αφού σβήσει 2 μπρέικ πόιντ θα φτάσει στο 4-1.

Με νέο μπρέικ η Σαμπαλένκα θα βρεθεί στο 5-1 αλλά η Μαρία θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 5-2. To σετ θα κλείσει με την Αρίνα να επικρατεί με 6-3.

Η Σαμπαλένκα θα ξεκινήσει με μπρέικ και στο 2ο σετ και με το σερβίς της θα φτάσει στο 2-0. Με δυο μπρέικ θα έρθει το 3-0 και το 5-0 και η Αρίνα θα κλείσει στο 6-0 το σετ.