Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε ενόψει της συνύπαρξης με τον αδελφό του, Πέτρο, στο Rotterdam Open, δηλώνοντας πως είναι όνειρο που επιτέλους θα πραγματοποιηθεί.

Για την συνεργασία του με τον αδελφό του Πέτρο στα διπλά στα μεγάλα τουρνουά μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου του Rotterdam Open.

Οι δυο Έλληνες μετά από το Australian Open θα παίξουν μαζί στο διπλό και στην Ολλανδία και θ’ αντιμετωπίσουν τους Βέλγους Ζιλ/Βλίγκεν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα όνειρο που είχα και ποτέ δεν ήμουν σε θέση να το πραγματοποιήσω, μόνο λίγες φορές σε κάποια 250άρια. Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία και να παίξουμε μαζί σε 250άρια, 500άρια, κάναμε και το ντεμπούτο μας σε Grand Slam και ήταν η καλύτερη ανάμνηση που είχα στη ζωή μου, καλύτερη ανάμνηση στην Αυστραλία και από την πορεία μου στα ημιτελικά.

Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να το κάνουμε ξανά αυτό, να παίξουμε και σε άλλα τουρνουά. Προφανώς είμαι αφοσιωμένος στην καριέρα μου στα μονά, αλλά θέλω και να βοηθήσω τον αδερφό μου, να κερδίσει κάτι από αυτούς τους αγώνες των διπλών.

Η συνεργασία μας εξελίσσεται σε κάτι πολύ συναρπαστικό για το μέλλον. Θέλω να κάνουμε ομάδα μαζί, αποκλειστικά, δεν σχεδιάζω να παίξω διπλά με κάποιον άλλον. Αν καταφέρω να φτάσω στη δεύτερη εβδομάδα ενός Grand Slam στα διπλά με τον αδερφό μου στο πλευρό μου, θα είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Είναι τρεις φορές καλύτερο από το να το μοιράζεται με κάποιον που δεν ξέρεις πραγματικά».

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη (20:30, Cosmote Sport 6) απέναντι στον Ιγκόρ Γκερασίμοφ στο απλό.