Μια είδηση που δεν είναι και τόσο ευχάριστη, ανακοίνωσε η κορυφαία τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς, όπου σε αυτήν αναφέρει πως το US Open θα είναι το τελευταίο τουρνουά που αγωνίζεται.

Η 41χρονη Αμερικανή προχώρησε την αποκάλυψη μέσω του Vogue, κάνοντας έτσι γνωστό ότι ρίχνει τους τίτλους τέλους σε μια αδιανόητη καριέρα στην οποία έγινε η μοναδική στην Open Era με 23 Grand Slam τίτλους.

Ο κορυφαία γυναίκα τενίστρια όλων των εποχών είπε στο περιοδικό ότι θέλει να κάνει δεύτερο παιδί και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, οπότε αυτή στο US Ope που ξεκινά σε μερικές εβδομάδες θα είναι η τελευταία της προσπάθεια να φτάσει τους major τίτλους καριέρας, όσους έχει η θρυλική, Μάργκαρετ Κορτ. Επτά Australian Open, 3 Roland Garros, 7 Wimbledon, 6 US Open κατέκτησε σε αυτή την πραγματικά απίστευτη διαδρομή στο άθλημα.

«Ποτέ δεν μου άρεσε η λέξη ‘απόσυρση’» έγραψε η Σερένα. «Ισως η καλύτερη λέξη για να περιγράψει το τι θα μου συμβεί είναι είναι ‘εξέλιξη’. Πηγαίνω από το τένις σε άλλα πράγματα που είναι σημαντικά για μένα. Δεν ήθελα ποτέ να πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στο τένις και την οικογένεια. Θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιο αυτό. Αν ήμουν άντρας, δεν θα έγραφα αυτές εδώ τις λέξεις, θα συνέχιζα να παίζω ενώ η γυναίκα μου θα έκανε τη δουλειά του να μεγαλώσει την οικογένειά μας».