Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο περιθώριο του Rome Masters μίλησε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Ρώμη όπου θα βάλει μέρος το Rome Masters και σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι και τη δική του συμμετοχή σε αυτό.

“Είχα επιτυχίες στις δύο πρώτες εβδομάδες της χωμάτινης σεζόν. Η Ρώμη είναι υπέροχη, διότι νιώθω περίπου όπως στο Μόντε Κάρλο. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά νιώθω καλά και ελπίζω να μου ταιριάξει όπως κάθε χρόνο. Νομίζω ότι το τένις θα έρθει αν συμβεί αυτό και ότι θα είμαι γεμάτος αναμνήσεις στο τέλος της εβδομάδας”.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες:

“Το να είμαι Έλληνας και να παίζω στους Ολυμπιακούς είναι σα να τρώω πίτσα στη Ρώμη! Είναι must. Έχω μιλήσει με παίκτες και κάποιοι δεν είναι τόσο ενθουσιασμένοι για τους Ολυμπιακούς.

Αλλά για μένα που είμαι από την Ελλάδα είναι αποστολή, εμείς οι Έλληνες είμαστε συνδεδεμένοι με τους Ολυμπιακούς, είναι μέρος της κληρονομιάς μας.

Είναι σπουδαίο προνόμιο για εμένα το να είμαι στους Αγώνες και είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνουν στο Παρίσι διότι αυτά τα courts έχουν φέρει κάποιες υπέροχες αναμνήσεις για εμένα, έχω παίξει σε τελικό εκεί. Ελπίζω να πάρω αυτό μαζί μου και να το μεταφέρω στους Ολυμπιακούς Αγώνες”