Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι δεν νιώθει πλέον καμία ενόχληση στον ώμο, αλλά και το πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον το Davis Cup.
«Είχα μια πολύ καλή πορεία στην Αυστραλία. Τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για μένα μετά την Αυστραλία, άρχισα να νιώθω ενοχλήσεις στον ώμο μου, νομίζω επειδή έπαιξα υπερβολικά πολύ τένις στην Αυστραλία – έκανα προπονήσεις κάθε μέρα και είχα μεγάλους σε διάρκεια αγώνες. Δεν ξέρω αν έκανα καλά με τον τρόπο που διαχειρίστηκα τις μέρες που δεν είχα αγώνες στην Αυστραλία, αλλά ήθελα πολύ να τα πάω καλά και να πάρω αυτά τα αποτελέσματα», σημείωσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σε νέα του τηλεοπτική συνέντευξη.

Στη συνέχεια ο Στεφ μίλησε για τον άσχημο μήνα που είχε μετά την Αυστραλία, με το Davis Cup στην Αθήνα να είναι η χειρότερη στιγμή για εκείνον, αφού κατάφερε να μην απογοητεύσει τους χιλιάδες Έλληνες φιλάθλους που γέμισαν το κλειστό του ΟΑΚΑ για να τον απολαύσουν, επιβαρύνοντας ωστόσο την υγεία του, με αποτέλεσμα να μην παίξει καν στο Ακαπούλκο και να φτάσει ανέτοιμος στο Indian Wells στη συνέχεια.

«Το Ρότερνταμ δεν ήταν μια καλή εμπειρία για μένα φέτος, αλλά ήμουν ακόμα χειρότερα στο Davis Cup. Εκεί ένιωσα τον ώμο μου πιεσμένο και εξαντλημένο, δεν μπορούσα να χτυπήσω την μπάλα όπως ήθελα, έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που παίζω για να μη νιώθω τόσο πόνο όταν χτυπούσα την μπάλα».

Κλείνοντας, είπε πως είναι “pain-free” και ότι είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο τουρνουά του Monte-Carlo.

«Τώρα βρίσκομαι σε μια θέση που δεν χρειάζεται πια να ανησυχώ για τον πόνο και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι έτοιμος να επανέλθω ξανά στον τρόπο με τον οποίο ήθελα να παίξω».