Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου μετά από την κατάκτηση του Lyon Open, τόνισε πως είναι πανέτοιμος για κάθε αντίπαλο στο Roland Garros .

Ενθουσιασμένος για τον 7ο τίτλο της καριέρας του στη Λιόν ο οποίος του δίνει αυτοπεποίθηση για το Roland Garros που αρχίζει στις 30/5 στο Παρίσι ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον τίτλο στη Λιόν: «Ήταν καλή εβδομάδα, έπαιξα το καλύτερό μου τένις σε κάποια ματς και σίγουρα θα πάω στο Παρίσι με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ελπίζω η μετάβαση να είναι ομαλή και να μην αισθανθώ κουρασμένος. Δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω να κάνω σωστή αποκατάσταση και προπόνηση πριν την πρεμιέρα μου».

Όσο αφορά το Roland Garros επεσήμανε ότι στόχος είναι όπως το 2020 ο ημιτελικός και σημείωσε: «Θεωρώ ότι είμαι στην καλύτερη κατάσταση που έχω υπάρξει πριν από Grand Slam. Μου αρέσει πολύ να παίζω στο Παρίσι και πλέον η συγκέντρωση είναι εκεί.

Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω οποιονδήποτε από αυτούς. Και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Δεν βλέπω λόγο να φοβάμαι. Μπορεί να παίζουν πολύ καλά, μπορεί κι εγώ όμως να παίζω πολύ καλά. Κάθε ματς εναντίον τους μου δίνει την ευκαιρία να ανεβάσω το επίπεδό μου και να είμαι έτοιμος για το καλύτερο».