Με πολλά χαμόγελα εμφανίστηκαν στη συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση του tie με τη Γεωργία Στέφανος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης.

«Δεν περίμενα να συμβεί αυτό στο μονό, ήρθε από το πουθενά, ενώ στο διπλό έγινε ένα ματς από αυτά που γίνονται κάθε χιλιετία», είπε στα ελληνικά ο Στέφανος, που έκανε σήμερα διπλή εμφάνιση. «Μπράβο στα παιδιά για προσπάθησαν πολύ και τα έδωσαν όλα. Έπαιξαν με πάθος σε κάθε πόντο και έδωσαν το 110% στο γήπεδο. Μας έπιασαν λίγο αδιάβαστους, βιαστήκαμε κάποιες στιγμές. Ένιωσα ότι δεν ήμασταν τόσο δεμένοι ομαδικά όσο αυτοί, το οποίο μπορούμε να δουλέψουμε και να βάλουμε περισσότερη αφοσίωση. Το απόλαυσα, κατά τα άλλα, νομίζω ότι έχουμε πολλά να δουλέψουμε με τον Μάικ στο διπλό, μπορούμε να χτίσουμε κάτι δυνατό. Και επειδή μπορούμε να παίξουμε καλό μονό και οι δύο, μπορούμε να γίνουμε δύναμη».

Ο Στέφανος δεν θέλησε να μιλήσει για την κατάστασή του, αφού θεωρεί ότι δεν έχει παίξει όσο τένις θα ήθελε για να βγάλει συμπεράσματα: «Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω πολλά ματς. Έπαιξα μόνο 1,5 μονό, δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Πρέπει να παίξω περισσότερο τένις για να αξιολογήσω την κατάσταση».

Για την εμπειρία του στο Σίδνεϊ μίλησε ο Μιχάλης Περβολαράκης: «Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα και να είμαι σε μια ομάδα μαζί με τον Στέφανο και τα άλλα παιδιά. Ένας από τους στόχους μου από μικρός ήταν να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που το κάνω σε αυτό το επίπεδο».

Ο Μάικ φεύγει από το Σίδνεϊ έχοντας πετύχει την πρώτη του νίκη στο ATP Tour. «Το μονό σήμερα ήταν το highlight της εβδομάδας για εμένα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε που ήταν στόχος της ομάδας, αλλά θα έρθουμε πίσω ξανά, έχουμε και το Davis Cup και πιστεύω ότι χτίζουμε μια ομάδα που έχει μέλλον».