Την πεποίθηση πως μπορεί να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια ακόμα στις κορυφαίες διοργανώσεις τένις, εξέφρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Λίγες ώρες μετά το συγκινητικό «αντίο» του Ρότζερ Φέντερερ στην ενεργό δράση, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε δηλώσεις σχετικά με τη δική του καριέρα και το κατά πόσο θεωρεί πως μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο 35χρονος Σέρβος τόνισε πως δεν βλέπει τέλος της καριέρας του στον ορίζοντα, ενώ πρόσθεσε πως σκοπεύει να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικεί τα μεγαλύτερα τρόπαια, για πολλά χρόνια ακόμα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κορυφαίου Σέρβου τενίστα:

«Δεν νιώθω ακόμα τόσο γέρος ώστε να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Το σώμα μου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι το κλειδί όταν ξεπερνάς τα 35».

«Τελευταία δεν παίζω όσο έπαιζα μερικά χρόνια πριν. Στόχος μου είναι να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν έρχονται τα μεγάλα τουρνουά. Αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο και με εμπνέει για να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Πραγματικά θέλω να συνεχίζω για πολύ καιρό ακόμα. Δεν βλέπω το τέλος της καριέρας μου στον ορίζοντα αυτή την στιγμή. Θέλω να συνεχίζω για όσο αισθάνομαι καλά και μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός κόντρα στους νεότερους, να διεκδικώ τον τίτλο στα Grand Slams».