Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε σε ακόμα έναν τελικό και αυτός είναι του ATP Finals και θα είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν και ανέφερε πως θα τα δώσει όλα για την κατάκτηση του τροπαίου.

“Ανυπομονούσα να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Είμαι χαρούμενος γιατί στάθηκα ικανός να αγωνιστώ γι’αυτό το μεγάλο τρόπαιο, ένα από τα μεγαλύτερα που έχουμε στο άθλημά μας. Μέχρι τώρα είναι μια σπουδαία εβδομάδα. Τέσσερις στις τέσσερις νίκες. Φυσικά είναι το τελευταίο ματς της σεζόν και θα τα δώσω όλα. Προφανώς θα προσπαθήσω για το καλύτερο” είπε ο Τζόκοβιτς.

“Θα ήθελα πολύ, φυσικά, να κερδίσω το τρόπαιο αλλά δεν θα είμαι ο μοναδικός παίκτης που θα το θέλει αυτό στο γήπεδο. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω στο επίπεδο που έχω παίξει τα περισσότερα ματς αυτή την εβδομάδα και να κερδίσω” πρόσθεσε.

O 35χρονος Σέρβος θα πάει στον 130ο τελικό της καριέρας του, έχοντας το απόλυτο των νικών στις τρεις αναμετρήσεις με τον Κάσπερ Ρουντ.

Μάλιστα, ο Τζόκοβιτς δεν έχει χάσει σετ από τον Νορβηγό στις δύο χωμάτινες συναντήσεις τους (Ρώμη 2020, 2022) και πέρυσι στο ATP Finals.