Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος δέχθηκαν οικονομικές κυρώσεις ύψους 10 και 4 χιλιάδες δολάρια αντίστοιχα για τις συμπεριφορές τους στο μεταξύ τους αγώνα στο Wimbledon.

Με πρόστιμα τιμώρησε η διοργανώτρια Αρχή του Wimbledon, τόσο τον Στέφανο Τσιτσιπά όσο και τον Νικ Κύργιο, για την απρεπή συμπεριφορά που επέδειξαν αμφότεροι, κατά την διάρκεια του πρόσφατου αγώνα τους.
Συγκεκριμένα, ο Ελληνας πρωταθλητής τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 δολαρίων και ο Ελληνοαυστραλός αντίπαλός του με 4.000 δολάρια από την «All England Lawn Tennis and Croquet Club», όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Ως γνωστόν, ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου για τον τρίτο γύρο του Grand Slam, που έληξε με νίκη 3-1 του Κύργιου, έλαβε διαστάσεις… μονομαχίας.
Αρχικά, όταν αυτός άρχισε να επιτίθεται στον υπεύθυνο γραμμής. ενώ στην συνέχεια, ζήτησε τον αποκλεισμό του Τσιτσιπά, ο οποίος εκτόξευσε μία μπάλα στις εξέδρες!
Αξίζει να σημειωθεί δε, πως, μόλις έμαθε την απόφαση των διοργανωτών, ο Κύργιος ανήρτησε στο Twitter ένα εικονίδιο που… ξεκαρδίζεται στα γέλια.