Η Θύρα 13 απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για εκδήλωση στην Λεωφόρο την Τετάρτη (22/7, 19:30), ζητώντας από όλους να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη και να γίνουν μέλη.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους έκαναν λόγο για μία στιγμή που πρέπει να μιλήσουν τα έργα τους και ανακοίνωσαν την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Τάφο του Ινδού την Τετάρτη (22/7, 19:30). Παράλληλα, ανέφεραν πως πρέπει όλοι να γίνουν μέλη στον Ερασιτέχνη, καθώς το «τριφύλλι» χρειάζεται τον κόσμο του.

Την ώρα που η εκστρατεία για εγγραφές μελών φαίνεται ότι ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες εντός του Παναθηναϊκού, η Θύρα 13 δείχνει πως ομάδα και κόσμος προχωρούν σαν μία γροθιά και καλεί όλους τους οπαδούς των «πρασίνων» να βοηθήσουν την νέα προσπάθεια.

Στην ανακοίνωση που υπογράφουν όλοι σύνδεσμοι της Θύρας 13 τονίζεται ότι: «Την προσεχή Τετάρτη 22/7 και ώρα 19.30 στον ιστορικό τάφου του Ινδού σε μια εκδήλωση που θα παρεβρεθούν καταξιωμένοι αθλητές μας από όλα τα τμήματα. Σας περιμένουμε όλους ΕΣΑΣ, γιατί το να γίνετε μέλη στον ΠΑΟ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!».

Αναλυτικα η σχετική ανακοίνωση:

«Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια , ήρθε άλλη μια στιγμή που πρέπει να μιλήσουν τα έργα μας.

Δεν περισσεύει κανείς! Είναι η στιγμή μας. Είναι η σειρά μας!

Τα ένδοξα ερασιτεχνικά μας τμήματα, μας χρειάζονται όσο ποτέ.

Εσύ που έχεις γράψει ατελείωτα χιλιόμετρα γιαυτά τα χρώματα. Εσύ που δεν σταματάς να νοιάζεσαι ποτέ για αυτόν τον σύλλογο. Εσύ που όποτε μπορείς κλέβεις λίγο χρόνο να δεις την ομάδα σου να αγωνίζεται σε οποιοδήποτε άθλημα. Εσύ που ήσουν εκεί στα δύσκολα για το τριφύλλι. Εσύ που απλά κριτικάρεις τα πάντα από απόσταση. Εσύ που έχεις την δυνατότητα να στηρίξεις και να πάρεις στην πλάτη σου έστω και ένα τμήμα. Όλοι ΕΜΕΙΣ πρέπει τώρα να σταθούμε αντάξιοι της ιστορία μας. Γίνε ενεργό μέλος του ιστορικότερου και ενδοξότερου Συλλόγου της χώρας από το 1908..

Την προσεχή Τετάρτη 22/7 και ώρα 19.30 στον ιστορικό τάφου του Ινδού σε μια εκδήλωση που θα παρεβρεθούν καταξιωμένοι αθλητές μας από όλα τα τμήματα. Σας περιμένουμε όλους ΕΣΑΣ, γιατί το να γίνετε μέλη στον ΠΑΟ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ..!

Υ.Γ Η εγγραφή μέλους είναι στα 50€ η συμμετοχή μέχρι τώρα είναι τεράστια.
Στα δύσκολα είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
Υ.Γ2 Απαραίτητα για την εγγραφή ΑΙΤΗΣΗ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Την ανακοίνωση υπογράφουν όλοι οι σύνδεσμοι της ΘΥΡΑΣ 13».