Η ΑΕΚ «πολιόρκησε» για περισσότερο από έναν μήνα την πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού κάνοντάς της… μυθικές προτάσεις, όμως τελικά η Χαντάβα δεν είπε το πολυπόθητο «ναι».

Ως γνωστόν, η πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού δε θα συνεχίσει στο Τριφύλλι την νέα χρονιά, και οι προτάσεις που έφτασαν στα χέρια της ήταν ουκ ολίγες.

Ανάμεσα σ’ αυτές ξεχώριζε εκείνη της ΑΕΚ, η οποία της έδινε… τρελά λεφτά για τριετές συμβόλαιο, καθώς την προόριζε για αρχηγό και ηγέτη του Δικέφαλου, αρχής γενομένης από την σεζόν 2022-2023.

Το πρέσινγκ ήταν ασφυκτικό και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές προχωρημένες, όμως το απόγευμα του Σαββάτου (25/6), μετά από μια μικρή διορία δύο ημερών που είχε ζητήσει, η Χαντάβα απάντησε αρνητικά, ευχαριστώντας την ΑΕΚ για την τιμή που της έκανε με την συγκεκριμένη πρόταση.

Η Ελληνίδα αθλήτρια θα συνεχίσει, κατά πώς φαίνεται, την καριέρα της στο εξωτερικό (έχει ήδη δύο εξαιρετικές προτάσεις στα χέρια της), την στιγμή που η Ένωση θα στραφεί σε ξένη παίκτρια για να καλύψει τη θέση της ακραίας.