Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού πως η προετοιμασία ήταν αρκετά δύσκολη λόγω ασθενειών.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ σημείωσε στη συνέντευξη τύπου: «Πετύχαμε μία νίκη επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου. Αν μου έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα έρθει νίκη με 3-1 δεν θα μπορούσα να το πιστέψω γιατί η προετοιμασία μας ήταν ελλιπέστατη, λόγω του πολύ δύσκολου δεκαημέρου που περάσαμε με πολλές ασθένειες. Το ίδιο το παιχνίδι λειτούργησε στον ψυχισμό των αθλητών μου που έκαναν μία σπουδαία εμφάνιση και πετύχαμε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων τόνισε: «Θα συμφωνήσω και εγώ με τον προπονητή μου. ήταν δύσκολη η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό, αλλά σε αυτά τα ματς δεν παίζει ρόλο τι έχεις κάνει πριν το ματς. το όνομα του αντιπάλου σε κάνει να δίνεις το κάτι παραπάνω και να ξεπερνάς τις όποιες δυσκολίες είχες. Χρειαζόμασταν πόντους από αυτό το παιχνίδι, πέρα από το γόητρο που έχει ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίζουμε να χτίζουμε για τα ακόμα πιο σημαντικά παιχνίδια».