Υπερήφανος για τους παίκτες του αλλά και για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη νίκη με 3-0 σετ, που σφράγισε την πρόκριση στην τελική φάση σημείωσε: «Πάντα πίστευα στην ομάδα και στους αθλητές μου ότι μπορούν να φτάσουν το στόχο τους. Είναι πολύ σημαντικό ότι για 2η φορά η Εθνική θα συμμετάσχει σε μία μεγάλη διοργάνωση. Αυτό φανερώνει τη σταθερότητα που θέλουμε για το ελληνικό βόλεϊ και είμαι περήφανος και για τους 25 Έλληνες διεθνείς. Πιστεύω πολύ σε αυτούς, γιατί στα πρόσωπά τους καθρεπτίζεται ο Έλληνας Βολεϊμπολίστας που έχει ανάγκη περισσότερης προσοχής από τους συλλόγους».

Ο διεθνής διαγώνιος Νικος Ζουπάνης, αναφερόμενος στην πρόκριση σχολίασε: «Είμαστε χαρούμενοι που για άλλη μια φορά προκριθήκαμε στο eurovolley. Συγχαρητήρια σε όλους που συνέβαλαν σε αυτήν την πρόκριση! Για το ματς φανήκαμε σοβαροί σε κάθε πόντο, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας πλησιάσει και καταφέραμε να πάρουμε μια καθαρή νίκη»!