Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι αθλητές Νιώπας και Παπαδημητρίου είναι οι Πρωταθλητές Ελλάδος κερδίζοντας την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley στον Άγιο Νικόλαο.

Οι κορυφαίοι αθλητές, που στα τρία προηγούμενα τουρνουά Masters κατέκτησαν δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο είχαν δηλώσει από την αρχή την ανυπομονησία τους για το φετινό τουρνουά. 

Η πορεία προς το χρυσό:

Οι δύο πρωταθλητές αντιμετώπισαν τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό τους ίδιους αντιπάλους. Τα αδέρφια Βασίλης και Άγγελος Μανδηλάρης “υπέκυψαν” έπειτα από σχεδόν 40 λεπτά αγώνα και ηττήθηκαν με 2-0 (21-16, 21-18). Η εμπειρία των Νιώπα και Παπαδημητρίου έκανε τη διαφορά στον ανατρεπτικό αγώνα που δόθηκε. 

Τα αδέρφια Μανδηλάρη από τη Χαλκίδα είχαν άλλη μια ευκαιρία απέναντι στους Κογκαλίδη και Πολυχρονιάδη και δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Έτσι στον τελικό αντιμετώπισαν και πάλι τους περσινούς πρωταθλητές.

Στον τελικό τα δύο αδέρφια προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα όμως οι Νιώπας και Παπαδημητρίου δεν ήταν έτοιμοι για να παραδώσουν τα σκήπτρα τους σε άλλους. Έτσι με τελικό σκορ 2-0 (21-12, 21-17) ο Δημήτρης και ο Θοδωρής είναι ξανά πρωταθλητές Ελλάδος.

Για τον Θοδωρή Παπαδημητρίου αυτός είναι ο τρίτος τίτλος μετά το 2007 και το περσινό, ενώ για τον Δημήτρη Νιώπα είναι η δεύτερη κατάκτηση μετά το 2016.