Η Εθνική ομάδα έκανε ακόμα μία εξαιρετική και μεστή εμφάνιση στην Τιφλίδα, επικράτησε και του Αζερμπαϊτζάν εύκολα με 3-0 σετ και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μόνο ένα σετ, το πρώτο για την ακρίβεια, δυσκολεύτηκε η Εθνική ομάδα κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το τρία στα τρία στον όμιλο της Τιφλίδας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επικρατώντας με 3-0 (25-21, 25-19, 25-18) και πλέον όλα είναι στο χέρι της όσον αφορά την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Κακό ξεκίνημα και αντίδραση με την είσοδο του Ανδρεόπουλου

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο σετ. Ένα σετ στο οποίο η Εθνική δεν μπήκε καθόλου καλά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό το Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέροι προηγήθηκαν με 8-3, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο διάστημα αυτό να μην πηγαίνει καλά ούτε σε υποδοχή, ούτε στην επίθεση. Η είσοδος του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου έδεσε την πρώτη μπάλα, ο Μήλης ήταν ασταμάτητος και έτσι έγινε το 1-0 σχετικά εύκολα (25-21).

Άνετα τα υπόλοιπα δύο

Στα άλλα δύο η Εθνική μπήκε από την αρχή σοβαρά και συνέχισε έτσι. Σε κανένα σημείο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Αζέρους και έκανε με χαρακτηριστική άνεση το 3-0, πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο της Τιφλίδας. Μια νίκη που ουσιαστικά της δίνει την πρόκριση, καθώς στο Μαυροβούνιο και με δύο νίκες στα τρία ματς (ας χάσει δηλαδή και από το Μαυροβούνιο) θα προκριθεί ακόμα και μέσα στις καλύτερες δεύτερες.