Ο Ηλυσιακός πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, επικρατώντας της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-2 σετ.

Αυτό ήταν το δεύτερο τάι μπρέικ μέσα σε 48 ώρες για την ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη με 3-2 στον Εύοσμο για το πρωτάθλημα, ενώ και σήμερα ο αγώνας είχε ανάλογη εξέλιξη.

Ο Ηλυσιακός στα δύο πρώτα σετ επιβεβαιώνοντας τη διαφορά των δύο κατηγοριών που τον χωρίζουν από την Ελπίδα προηγήθηκε εύκολα με 0-2, ωστόσο η κούραση και η χαλάρωση σε συνδυασμό με την κατακόρυφη άνοδο της Ελπίδας οδήγησαν το ματς στο τάι μπρέικ.

Εκεί όμως οι φιλοξενούμενες απέκτησαν από νωρίς μια σημαντική διαφορά, έφτασαν στο 6-11 και τελικά πήραν το σετ με 15-9 και την πρόκριση.

Τα σετ: 15-25, 16-25, 25-19, 25-23, 9-15

Οι συνθέσεις

Ελπίδα (Γιώργος Γεωργιάδης): Παπάζογλου, Κόγιτς-Τζούριτς, Παντελίδου, Σουπιώνη, Κοσμά, Σκουλούδη / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Αθανασιάδου, Τριανταφύλλου, Ράντοβιτς, Βασιλειάδου.

Ηλυσιακός (Νίκος Κωστακόπουλος): Σωτηρίου, Κογεράκη, Σέβκενεκ, Τζαλαλή, Μορένο, Ράντοβιτς / Λεωνίδου (λ), Παυλέα (λ), Μερκούρη, Σύλλα, Ζίγκα, Παπαδέδε, Μπλιάτσου.