Ο Τέβιν Φέρελ απέφυγε τα χειρότερα και υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική χώρα, όπως ενημέρωσε ο Φίλιππος Βέροιας, μετά τον τραυματισμό του κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο κεντρικός του Φίλιππου έδειχνε να πονά αρκετά, μετά τον τραυματισμό του και είχαν εκφραστεί φόβοι ακόμη και για κάταγμα, ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο αθλητής έδειξαν ότι υπέστη κάκωση, κάτι που σημαίνει ότι γλιτώνει το χειρουργείο. Ο Φέρελ θα απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για διάστημα περίπου μίας εβδομάδας.

Στην ενημέρωσή της η ομάδα της Βέροιας, αναφέρει:

Ο διεθνής άσος της Αγίας Λουκίας τραυματίστηκε λίγο πριν τη λήξη της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague με τον ΟΦΗ, σε ένα πρόσθετο πλήγμα κακοτυχίας, για την, ήδη αποδεκατισμένη από τραυματισμούς και κορονοϊό, ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα. Στο 24-20 του 3ου σετ ο «πύργος» από την Αγία Λουκία, «πάγωσε» το ΔΑΚ Δ. Βικέλας και τους “ερυθρόλευκους” της Βέροιας, όταν μετά από διπλό μπλοκ στο φιλέ με τον Γραμμενούδη, προσγειώθηκε άτσαλα πάνω στο πόδι του συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Αμέσως με τη βοήθεια του γιατρού του αγώνα, κ. Φραγκάκη αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, ενώ έδειξε να πονά στον αστράγαλο. Αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για κάταγμα στον έσω σφυρό του αθλητή, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, πρόκειται ευτυχώς για μία κάκωση στην ποδοκνημική χώρα. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που επιβεβαιωνόταν η αρχική ιατρική εκτίμηση, ο Τέβιν Φέρελ θα έπαιρνε την άγουσα για το χειρουργείο, κάτι που ευτυχώς απέφυγε οριστικά. Ο κ. Φραγκάκης πάντως συνέστησε στον παίκτη αποχή από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας.

Η οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας, διοίκηση, προπονητές και αθλητές που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν ηθικά και ψυχολογικά στο πλευρό του διεθνούς κεντρικού, εύχεται στον αθλητή ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει “σιδερένιος” στους αγωνιστικούς χώρους.