Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν, καθώς η MVP της κατάκτησης του πρωταθλήματος, Μάρετ Γκρόθες, ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο.

Η συνάντηση της αθλήτριας με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Μαλακατέ και Βρανόπουλο, στα γραφεία του συλλόγου έφερε και τις υπογραφές.

Η ίδια, μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, θα παραμείνει στο «τριφύλλι» που κρατάει τον βασικό του κορμό, ενισχύεται και στοχεύει στη διατήρηση των σκήπτρων και το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.

Χωρίς καμία αμφιβολία πρόκειται για μια κίνηση καθοριστικής σημασίας για την επόμενη σεζόν καθώς η έμπειρη ακραία προσέφερε πάρα πολλές επιθετικές λύσεις στον Παναθηναϊκό, σταθερότητα και ποιότητα, με την ίδια μάλιστα να αποτελεί από τους ιεραρχικά κορυφαίους στόχους του Γκάιτς στην προσπάθεια να ανεβεί το συνολικό επίπεδο της ομάδας.

Δεν αναδείχθηκε τυχαία άλλωστε MVP του πρωταθλήματος καθώς κατάφερε να συνδυάσει εξαιρετικές επιδόσεις στην υποδοχή αλλά και να δείξει τα ηγετικά της προσόντα στην επίθεση, σε κρίσιμα σημεία όλης της σειράς των πλέι οφ στα οποία η Ολλανδή παρουσίασε την καλύτερη της εκδοχή.