Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του ακραίου Βαγγέλη Κεσούδη και του, επίσης, ακραίου, Γιάννη Ιωαννίδη.

Οι «κυανόλευκοι» καλωσόρισαν τους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Βαγγέλη Κεσούδη, να δηλώνει πως νιώθει ιδιαίτερη τιμή που είναι πλέον μέρος της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής:

«Η ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την απόκτηση των: Γιάννη Ιωαννίδη και Βαγγέλη Κεσσούδη. Αμφότεροι θα ενταχθούν το δυναμικό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βαγγέλης Κεσούδης

Γεννήθηκε στο Σουφλί στις 19 Δεκεμβρίου το 2001 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

“Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι με τον Ηρακλή, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, τόσο στο επίπεδο των ανδρών, των εφήβων και των παίδων. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους, κυνηγάει την πρωτιά και τίποτα λιγότερο.”

Γιάννης Ιωαννίδης

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 4/4/1995 ο Γιάννης Ιωαννίδης αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 1.85μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Επίκουρο Πολίχνης στα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε μέχρι το 2013. Ακολουθούν Ηρακλής (2013-2014), Νίκη Αιγινίου (2014-2016) ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Έβρο, για λογαριασμό της ΑΟ Ορεστιάδας (2016-2017). Η σεζόν 2017-2018 τον βρίσκει στη Σάμο και στην ομάδα του Θανάση Πανούσου ΑΣ Κέρκης, για να μεταπηδήσει τη σεζόν 2018-2019 στη ΧΑΝΘ. Επόμενος σταθμός του ο Φίλιππος Βέροιας.»

Προηγούμενο άρθροΣάκκαρη: “Σκεφτόμουν ότι ίσως αυτό ήταν το ταβάνι μου”
Επόμενο άρθροΛαμία: Ανακοίνωσε τον Ελευθεριάδη