Ο Σταύρος Κασαμπαλής σχολίασε την ήττα από την Πολωνία, τονίζοντας πως η Εθνική άξιζε και δικαιούταν να παίξει τάι μπρέικ με τους πρωταθλητές Κόσμου.

Κοίταξε στα μάτια την Πολωνία, αλλά η εθνική ομάδα βόλεϊ είχε άδοξο φινάλε στο παιχνίδι για την φάση των ομίλων στο Euro.

Ένα λανθασμένο challenge σε φάση που παιζόταν και θα μπορούσε η εθνική μας ομάδα να είχε κερδίσει (και στη συνέχεια ενδεχομένως να στείλει το ματς σε τάι μπρέικ όπου θα είχε στο τσεπάκι της τουλάχιστον έναν βαθμό) στο τέλος του τέταρτου σετ, μπορεί να κρίνει τα πάντα σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Και ουσιαστικά η εξαιρετική εμφάνιση των διεθνών μας άφησε γλυκόπικρη γεύση με τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την Πολωνία, εκ των κορυφαίων ομάδων στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του πασαδόρου της εθνικής, Σταύρου Κασαμπαλή.

«Αυτή τη στιγμή θέλω να μπω στο γήπεδο και να πάω να παίξω τάι μπρέικ. Θεωρώ το δικαιούμαστε. Γίνονται διάφορα λάθη όπως σε όλα τα αθλήματα. Είχαμε καλή ευκαιρία να φέρουμε σε δύσκολη θέση μία τόσο καλή ομάδα. Δεν μπορώ να περιγράψω κάπως αλλιώς πως νιώθω. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίζουμε ελεύθερα και προσωπικά έτσι ένιωθα στη μεγαλύτερη διάρκεια σήμερα. Στη δική μου μνήμη θα μείνει ανεξίτηλο αυτό το παιχνίδι».

Ανδρεόπουλος: «Κρατάμε την προσπάθεια»

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν σχολίασε το συγκεκριμένο περιστατικό και στάθηκε στην εμφάνιση των παικτών του.

«Κρατάμε την προσπάθεια και την απόδοση που είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Η Εθνική ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα μας ικανοποιεί. Έχουμε μία καλή ομάδα στα χέρια μας και θέλει χρόνο, ο οποίος είναι σύμμαχός της. Η φιλοσοφία μας είναι ότι κάθε μέρα πρέπει να προσφέρουμε και να έχουμε μία σταθερότητα. Είχαμε μία καλή απόδοση σήμερα, τίποτα παραπάνω. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» είπε μετά το τέλος του αγώνα.