Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου μίλησε για την ήττα από την Τενερίφη στο πρώτο ματς και στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το αποτέλεσμα.

Σχετικά με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τις απουσίες που υπήρχαν η Μανωλίνα Κωνσταντίνου δήλωσε: «Ήταν θετικό το πρόσημο σήμερα μπορώ να πω. Παίξαμε για πρώτη φορά με αυτό το σχήμα λόγω των απουσιών οπότε δεν ήταν κάτι που είχαμε δουλέψει πολύ. Είχαμε και αδυναμία να πραγματοποιήσουμε κάποιες προπονήσεις λόγω του καιρού αλλά δείξαμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει βάθος στον πάγκο του και μπορούμε να δώσουμε πολλά σαν ομάδα, όλες οι αθλήτριες. Θεωρώ πως στην Ισπανία θα πάμε ακόμα πιο δυνατά για να κερδίσουμε.»

Όσον αφορά το κομμάτι του μπλοκ η Κύπρια ακραία δήλωσε τα εξής: «Πιέσαμε στο σέρβις και γενικά τα πήγαμε καλύτερα στο σέρβις, μπλοκ άμυνα από το δεύτερο σετ και μετά. Είχαμε επίσης μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση αλλά το τέταρτο σετ δυστυχώς κρίθηκε στις λεπτομέρειες ενώ πιστεύω ότι το είχαμε. Γενικά τα περισσότερα σετ κρίνονται στις λεπτομέρειες αλλά κρατάμε το θετικό ότι με καθαρή νίκη στην Ισπανία μπορούμε να περάσουμε.»