Η Τζίνα Λαμπρούση δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, μιας και συμφώνησε με την Μιλούζ και αποχαιρέτησε την ομάδα με την οποία έζησε τα τελευταία χρόνια τόσες επιτυχίες.

Η 27χρονη κεντρική ύστερα από επτά χρόνια λέει «αντίο» στο Λιμάνι και αποχαιρέτησε την ομάδα με τον δικό της τρόπο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Θα ηθελα να ευχαριστήσω ολοψυχα την οικογενεια του Ολυμπιακού που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτά τα 7 όμορφα χρόνια . Είναι τόσες πολλές οι εικόνες που υπάρχουν στο μυαλό και την ψυχή μου, είναι τόσα τα όνειρα που εκπληρώθηκαν σ’ αυτή τη διαδρομή (που θα με συντροφεύουν συνεχώς και στο νέο μου ταξίδι.)

Πριν όμως αναφερθώ στο νέο μου προορισμό, θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου τα δικά μου «ευχαριστώ» .Στις συμπαίκτριες μου για όλες τις κορυφές που κατακτήσαμε, για όλες τις δυσκολίες που ξεπεράσαμε και κυρίως για τις απλές καθημερινές στιγμές που μοιραστήκαμε.Στα προπονητικά team ολων αυτων των χρονων που συνέβαλαν στην αθλητική μου εξέλιξη.

Στον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη αλλά και συνολικά στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη και την απόλυτη στήριξη που μας παρείχαν και τέλος στο τιμ μάνατζερ της ομάδας Nikos Katsiouras, καθότι είναι ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε εμένα και έδωσε μεγάλο αγώνα για να με φέρει στην οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού για όλες τις μεγάλες χαρές που μοιραστήκαμε μαζί.

Ήρθε η στιγμή όμως να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε κάτι διαφορετικό και σ’ ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως είναι αυτό της Γαλλίας με την ομάδα της Μιλούζ.

Σας ευχαριστώ πολύ, εις το επανιδείν!».