Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena (14/1, 21:45) μίλησε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, τονίζοντας πως οι παίκτες του δεν πρέπει να δώσουν το παραμικρό περιθώριο στους «πράσινους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, το οποίο θα κρίνει μία καλύτερη θέση πριν από τα πλέι-οφ. Έχουμε ένα πλεονέκτημα τριών πόντων από τον Παναθηναϊκό, και με μία νίκη θα είμαστε πολύ κοντά στο πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, όσον αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, όχι μόνο του πρωταθλήματος μας, αλλά σε ευρύτερη έννοια. Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα σε υψηλό τέμπο απέναντι μας.

Αν θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να μην κάνουμε τα λάθη τα οποία κάναμε στους προηγούμενους αγώνες, διότι οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν πάντα το νικητή. Θα χρειαστεί να πιστέψουμε στην ποιότητα μας, και το πιο σημαντικό, όλοι οι παίκτες μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διότι έστω και ένας παίκτης να μην είναι στο επίπεδο που θα πρέπει, κάνει το έργο μας δύσκολο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός!».