Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι εξέφρασε την ικανοποίησή του για το 2-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στους ημιτελικούς της Volley League, τονίζοντας όμως πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Σε ένα ματς θρίλερ στον Άγιο Θωμά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει νικητής (2-3 σετ) στον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό και έκανε το 2-0 στους ημιτελικούς της Volley League.

Ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά», Γιόσκο Μιλενκόσκι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα αυτό, αλλά τόνισε πως ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει στη σειρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Είμαι χαρούμενος, αλλά φοβάμαι γιατί είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά. Έχουμε ημέρες ακόμα για το επόμενο ματς, μιας και ακολουθεί ο ημιτελικός στο κύπελλο. Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Σίγουρα, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο σετ έκανε αρκετά λάθη από το σερβίς, όπως και εμείς στο δεύτερο. Η υποδοχή έπαιξε αρκετά το ρόλο της, κατά τη διάρκεια του ματς, ωστόσο πρέπει να κοιτάξουμε τα στατιστικά της κάθε ομάδας, να δούμε το παιχνίδι ξανά και να το αναλύσουμε στο βίντεο για να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος».