Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο τέλειο παιχνίδι της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού και κατέκτησε το Κύπελλο βόλεϊ ανδρών. Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ τόνισε πως η ομάδα του έκανε το τέλειο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Μιλενκόσκι:
“Δεν υπάρχει μυστικό. Κάναμε το τέλειο παιχνίδι Αν θες να κερδίσεις ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξεις στο 100%. Έχουμε τέλεια ατμόσφαιρα στην ομάδα, οι παίκτες θέλουν να βελτιωθούν. Η ομάδα έχει να ηττηθεί καιρό και οι παίκτες βγάζουν καρδιά, ακόμη και αν δεν ξεκινάει καλά ένα παιχνίδι. Σημαίνει πως είμαστε στην τέλεια κατάσταση γιατί έχουμε τέλειους παίκτες που δουλεύουν σκληρά”.

Για το πρωτάθλημα: “Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, γιατί έχουμε δύσκολο ματς την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό. Κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι, κοιμήθηκαν στις ο2:00 χθες γιατί ήθελαν να ηρεμήσουν μετά τον ημιτελικό. Χρειαζόμαστε αποθεραπεία, να γυρίσουμε στα σπίτι μας. Αν περάσουμε στον τελικό θα δώσουμε τα πάντα”.