Ο Μίλωνας επικράτησε με 3-0 σετ του Φίλιππου Βέροιας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα μετά τη νίκη της με 3-0 σετ την προηγούμενη εβδομάδα ήθελε δύο σετ για να σφραγίσει την πρόκριση. Στα ημιτελικά ο Μίλωνας θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Μίλωνας, που ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού είχε πρώτο σκόρερ τον Καϊσλασάλο με 15 πόντους. Από τον Φίλιππο ξεχώρισε επιθετικά ο Στουντζίνσκι με 13 πόντους.

Με άσο του Σονάρι ο Φίλιππς προηγήθηκε με δύο πόντους στο ξεκίνημα του πρώτου σετ. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν το προβάδισμα που είχαν πάρει μέχρι το 12-13 και το προσπέρασμα του Μίλωνα με επίθεση και μπλοκ του Χανδρινού. Με άσο του Ματσιέι οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 18-16 και στο 20-17 με επίθεση του Καϊσλασάλο.

Με επίθεση του Τζιουμάκα και μπλοκ του Σονάρι ο Φίλιππος πλησίασε στον πόντο (20-19) αλλά ο Καϊσλασάλο και ο Ούρτσεβιτς με μπλοκ έδωσε εκ νέου προβάδισμα τριών πόντων στην ομάδα του Σάκη Ψάρρα. Με άσο του Τζιουμάκα η ομάδα της Βέροιας πλησίασε στο 23-22 αλλά ο Καϊσλασάλο έφερε τον Μίλωνα σε συνθήκες σετ μπολ με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να κατακτά το πρώτο σετ με 25-23 μετά από λάθος του Στουντζίνσκι από την γραμμή του σερβίς.

Με δύο σερί επιθέσεις του Σονάρι ο Φίλιππος έφτασε στο 1-4 στο δεύτερο σετ με τον Μίλωνα να πλησιάζει στον πόντο με άσο του Καϊσλασάλο. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα με τον Ούρτσεβιτς στην γραμμή του σερβίς (ένας άσος) έχτισε σερί και έφτασε στο 11-7 μετά από λάθος του Τζιουμάκα.

Με μπλοκ του Σπυριούνη και νέο λάθος του Φίλιππου αυτή τη φορά από τον Στουντζίνσκι οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 16-9 με τους Βεροιώτες να μειώνουν σε 16-11 με άσο του Στεφανίδη. Με άσο του Στουντζίνσκι και μπλοκ του Κυρίδη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 19-16 ενώ εφτασαν στο 20-18 με επίθεση του Σονάρι. Ο Ματσιέι με μπλοκ και ο Χανδρινός με άσο διαμόρφωσαν το 23-18 για τον Μίλωνα που κατέκτησε το δεύτερο σετ με 25-22 παίρνοντας την πρόκριση.

Με την πρόκριση να έχει κριθεί, ο Μίλωνας είχε εύκολο έργο στο τρίτο σετ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 10-7 μετά από λάθος του Προύσαλη με τον Φίλιππο να πλησιάζει στον πόντο με τον Στουντζίνσκι.

Με τον Ούρτσεβιτς στην γραμμή του σερβίς η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασε στο 19-12 με άσο καθαρίζοντας ουσιαστικά και το ματς. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν με τον Μίλωνα να κλείνει το σετ και τον αγώνα με μπλοκ του Τσαρκάτογλου.

Τα σετ 3-0 (25-23, 25-22, 25-14)