Γιάννης Αθανασόπουλος και Αθηνά Παπαφωτίου συνεχίζουν τη νικηφόρα πορεία τους στο γερμανικό πρωτάθλημα. Παρά τις συνεχείς αναβολές αγώνων, η ομάδα της Στουργκάρδης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αντιμετωπίζωντας εκτός έδρας τη Δράσδη.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος επέλεξε να ξεκουράσει σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα τη βασική πασαδόρο του και έτσι η Παπαφωτίου μπήκε μόνο στα κομβικά σημεία του αγώνα.

Ένα από αυτά ήταν η “παράταση” του πρώτου σετ, όπου με την καθοριστική συμμετοχή της Παπαφωτίου η Στουτγάρδη το κατέκτησε με 30-32. Οι φιλοξενούμενες βελτιώθηκαν αρκετά στο δεύτερο σετ και η Δράσδη δεν κατάφερε να αντισταθεί στη Στουτγκάρδη, με το σετ να τελειώνει 22-25. Ακόμα καλύτερη παρουσιάστηκε η ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου στο τρίτο σετ. Μ αέρα από το προβάδισμα και ακόμα καλύτερη υπόδοχή και αποτελεσματικότητα στην επίθεση ήρθε το 18-25 και το 0-3 στα σετ.

Η Στουτγκάρδη, έχοντας έναν εξ αναβολής αγώνα, έφτασε στο 3 στα 3 στην Bundesliga ενώ περιμένει τον ορισμό των εξ αναβολής αγώνων για το Champions League απέναντι στη Δυναμό Μόσχας. Άλλωστε, το Champions League είναι ο μεγάλος στόχος για την περσυνή πρωταθλήτρια Γερμανίας.