Ο Φίλιππος Βέροιας θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του όμιλο του League Cup “Νίκος Σαμαράς” το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου.

Μετά από τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της ΕΣΑΠ για την έδρα των αγώνων του Α’ ομίλου, πραγματοποιήθηκε κλήρωση καθώς ΠΑΟΚ, Ηρακλής και Φίλιππος Βέροιας εξέφρασαν επιθυμία για φιλοξενία του ομίλου.

Ο Φίλιππος Βέροιας σε ανάρτησή του τοποθετήθηκε για την απόφαση:

«Η περσινή ιστορική πορεία αλλά και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας στα φετινά φιλικά με ομάδες της Volleyleague, ασφαλώς και έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις για τη δυναμική της ομάδας μας ενόψει της φετινής σεζόν.

Πέρα όμως από την αγωνιστική του εικόνα, ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας διακρίνεται και στα οργανωτικά του καθήκοντα, αφού ακόμη σε δύσκολους καιρούς, έχει ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία σε κάθε διοργάνωση ή τουρνουά που ανέλαβε.

Όλα αυτά τα “δείγματα γραφής” αναμφίβολα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό, όχι μόνο της ΕΣΑΠ, αλλά και του ελληνικού βόλεϊ, στα δρώμενα του οποίου η ομάδα μας έχει και θα έχει πάντα ενεργή παρουσία, ως μία από τις ομάδες της “ελίτ” του αθλήματος».