Σοβαρά παράπονα εκφράζει ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία μετά την ήττα του στο τάι μπρέικ από τον ΠΑΟΚ (3-2), στον δεύτερο τελικό της Volley League.

Για σοβαρό λάθος που αποδείχτηκε καθοριστικό ως προς τη διαμόρφωση του αποτελέσματος κάνει λόγο ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του στο τάι μπρέικ από τον ΠΑΟΚ (3-2), στον δεύτερο τελικό της Volley League.

«Στο 11-11, έγινε ένα σοβαρός λάθος από τους διαιτητές, φάση που έκρινε την εξέλιξη του δεύτερου τελικού. Ο Βουλκίδης κάρφωσε άουτ και ο πρώτος διαιτητής έδειξε μπλοκ άουτ, δηλαδή ότι η μπάλα χτύπησε στον Τζιάβρα. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν συνέβη, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τον πόντο σε ένα κρίσιμο σημείο. Αντί για 11-12, έγινε 12-11 και οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο 14-11, στη συνέχεια. Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετές φάσεις ακόμα, οι οποίες προκάλεσαν δικαιολογημένα τον εκνευρισμό των “ερυθρόλευκων”, όπως μια παράβαση που χρεώθηκε στον Ιντάλγκο για φιλέ. Παρά τη χρήση του Video Check, είχαμε λάθος υπόδειξη, αφού δεν υπήρξε καμία παράβαση, όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική μετάδοση» αναφέρουν οι Πειραιώτες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, τόνισε: «Ξέραμε, ότι η σειρά θα είναι σκληρή. Στο πρώτο σετ, χάσαμε μια ευκαιρία να το πάρουμε, όμως στο πέμπτο σετ, έγινε μεγάλο λάθος από τους διαιτητές και χάθηκε η νίκη. Η έκρηξη μου ήρθε, επειδή χάσαμε. Όλοι είδαν αυτό το πολύ σοβαρό λάθος! Πάμε να παλέψουμε στο επόμενο ματς, δεν αλλάζει κάτι, πρέπει να κερδίζουμε τρία παιχνίδια».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ντράγκαν Τράβιτσα. «Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία, είμαστε άνθρωποι και μπορούμε να κάνουμε λάθη, αλλά έγινε ένα μεγάλο λάθος σε κρίσιμο σημείο, ήταν σκληρό παιχνίδι. Ελπίζουμε, στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε όπως πρέπει. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αναμένω υψηλού επιπέδου βόλεϊ και σκληρό παιχνίδι».