Για την πρόσληψη του Αλμπέρτο Τζουλιάνι ενδιαφέρεται η βουλγαρική Χεμπάρ, με τον Ολυμπιακό να καλείται να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού.

«Σειρήνες» από Βουλγαρία για τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι!

Όπως αναφέρουν Μέσα από τη γειτονική χώρα η Χεμπάρ έχει ψηλά στη λίστα της τον Ιταλό προπονητή για τον οποίο μάλιστα φαίνεται να έχει καταθέσει πρόταση ώστε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την ομάδα του Πειραιά η οποία θα πρέπει να δώσει το «πράσινο» φως για τις εξελίξεις, μιας και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει.

Να σημειωθεί ότι η Χεμπάρ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς έχασε το πρωτάθλημα από την Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς του πρώην προπονητή του Άθλου Ορεστιάδας, Ατανάς Πετρόφ.

Μάλιστα η ομάδα της Βουλγαρίας φαίνεται να κινήθηκε και για την απόκτηση του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλεκόνσκι, όμως ο Βορειομακεδόνας είχε ήδη συμφωνήσει να παραμείνει στον πάγκο του «δικεφάλου του βορρά» και τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα αναλάβει την εθνική ομάδα της Τουρκίας ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2023 στο οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ελλάδα.