Κυρίαρχος Ολυμπιακός, πάτησε την Ζάκσα και βλέπει πρόκριση! Οι «ερυθρόλευκοι» με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν με 3-0 σετ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, έφτασαν τους 6 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές και πλέον μπαίνουν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League ανδρών.

Πόντο-πόντο πήγαινε το πρώτο σετ στο ξεκίνημά του, με τον Ολυμπιακό με σερί 5-0 να γυρίζει το 8-9 σε 14-9. Κάπου εκεί, οι Πειραιώτες έβαλαν τα πράγματα στη σωστή σειρά και χτυπώντας από το σερβίς τους, έχοντας 6 άσους (τους 4 εξ αυτών ο Ιντάλγκο), κατάφεραν να κάνουν το 1-0 και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση (25-18).

Παρόμοια εικόνα με αυτή του πρώτου σετ είχε η εκκίνηση του δευτέρου με Ολυμπιακό και Ζάκσα να είναι στο 12-11. Διαδοχικά λάθη των φιλοξενούμενων και πόντοι του Ιντάλγκο και του Τζούριτς έφεραν το 19-12 με εκπληκτικό σερί 7-1, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν εμφατικά και το δεύτερο σετ (25-19).

Το τρίτο σετ διέφερε από τα άλλα δύο. Παρότι το ξεκίνημά του ήταν καρμπόν και φουλ ανταγωνιστικό, ο Ολυμπιακός είχε πλουραλισμό στην επίθεση και δεν επέτρεψε στην Ζάκσα να περάσει ποτέ μπροστά. Στερν και Ιντάλγκο βγήκαν μπροστά, Τζούριτς και Κουμεντάκης επίσης, με τον τελευταίο να ολοκληρώνει το ματς για το 25-22 και το 3-0 στα σετ υπέρ των Πειραιωτών.