Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα αποσύρει την φανέλα του ηγέτη του στο βόλεϊ, Σωτήρη Πανταλέων.

Την Κυριακή στις 6.30μ.μ. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα θα πραγματοποιήσει την απόσυρση της φανέλας του Σωτήρη Πανταλέων.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον ηγέτη της ομάδας βόλεϊ τόσο για την προσφορά του στον σύλλογο, όσο και για την γενικότερη αθλητική του πορεία.

Παράλληλα, θα ανυψωθούν και τρία λάβαρα με τους τίτλους των τμημάτων βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ γυναικών στο κλειστό και εν συνεχεία η ομάδα των «πρασίνων» θα δώσει το φιλικό ματς με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους η προσέλευση τους στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 5.30μ.μ. και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η άδεια του γηπέδου είναι για 1.000 θεατές και με βάση τα ανακοινωθέντα των υγειονομικών αρχών μπορούν να παρευρεθούν μέχρι 600 άτομα. Θα δοθεί προτεραιότητα εισόδου στους κατόχους διαρκείας, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η απόσυρση της φανέλας του Πανταλέοντα καθώς και τα λάβαρα των τίτλων θα πραγματοποιηθεί στις 6:45μ.μ. ενώ ο φιλικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 7μ.μ.