Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ενημέρωσε ότι δικαίωμα εισόδου στο ματς της ομάδας βόλεϊ γυναικών με την Τενερίφη, την Τετάρτη (26/1) στο Μαρούσι, θα έχουν μόνο οι κάτοχοι ειαιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν.

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι το προσεχές ευρωπαϊκό ματς της προημιτελικής φάσης του Challenge Cup με αντίπαλο την Τενερίφη, την Τετάρτη (26/01) στο κλειστό του Αγίου Θωμά, θα μπορούν να το παρακολουθήσουν από κοντά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στον αγώνα του γυναικείου τμήματος βόλεϊ με την Τενερίφη στο Μαρούσι την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 8μ.μ.

Το «τριφύλλι» θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Challenge Cup.

Πιο συγκεκριμένα δικαίωμα εισόδου στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν μόνο κάτοχοι καρτών διαρκείας, οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με το γραφείο μελών του Παναθηναϊκού καθώς θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Όπως είναι γνωστό τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι πολύ αυστηρά και έτσι ο αριθμός των φιλάθλων που έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο είναι περιορισμένος.

Καλούνται λοιπόν οι κάτοχοι διαρκείας να στείλουν άμεσα email στο members@pao1908.com με το ονοματεπώνυμο τους, τον αριθμό κάρτας διαρκείας τους και τον ΑΜΚΑ τους και θα ειδοποιηθούν με email ότι έχουν δικαίωμα εισόδου στον αγώνα».