Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές κελεισμένων των θυρών για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ για το League Cup.

Με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές θα μπει στο νέο πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών ο Παναθηναϊκός καθώς τιμωρήθηκε με καμπάνα από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ.

Η τιμωρία έχει να κάνει με όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο τελικό του League Cup στο “Νίκος Σαμαράς” κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου.

Αναλυτικά, η απόφαση:

“Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 10, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 22, 23, 25, 28, 37, 38, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ‘Παναθηναϊκός ΑΟ, όπως αναπτύχθηκαν τόσο προφορικά κατά τη συζήτηση της υπόθεσης

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ

στο ως άνω σωματείο για τον αγώνα που διεξήχθη την 13.05.2022 μεταξύ αυτού και του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ» στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό του League Cup την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών, ποινή χρηματικού προστίμου 5.100 ευρώ (αναλογική εφαρμογή άρθρου 13 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.).

Η Πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ”.