Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα ενόψει του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Α.Ο. Θήρας, κάνοντας και την πρώτη του προπόνηση στην πρωτεύουσα.

Την πρώτη του προπόνηση σε αθηναϊκό έδαφος έκανε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει του μεγάλου τελικού της Παρασκευής κόντρα στον ΑΟ Θήρας. Με την βραδινή προπόνηση της Πέμπτης (15/4) και την πρωινή της Παρασκευής (16/4) στο γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός, τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους και θα στρέψουν την προσοχή τους στον μεγάλο τελικό.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων κινείται περισσότερο στο τακτικό κομμάτι, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του αντιπάλου και του παιχνιδιού. Οι παίκτριες του Δικεφάλου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, δίνοντας μεγάλες «μάχες» στο φιλέ, με το τεχνικό τιμ να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα. Στο ιατρικό δελτίο, η Άννα Καλαντάτζε έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης για άλλη μία φορά, και ούσα σε φουλ ρυθμό υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα της Παρασκευής (15/04).