Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και τόνισε πως περιμένει στις αρχές Ιανουαρίου να αρχίσει το πρωτάθλημα βόλεϊ.

Τη διαβεβαίωση πως η Volley League είναι απόλυτα έτοιμη και «καθαρή» από κορωνοϊό για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα έδωσε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Πελεκούδας. Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού και πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών μίλησε για:

-το πότε αναμένεται η επανέναρξη της Volley League: «Προπονήσεις έχουμε αρχίσει εδώ και δύο εβδομάδες και μένει να μας ορίσουν πότε θα αρχίσουν οι αγώνες. Η Λίγκα και οι αθλητές θέλουμε γύρω στις 10 Ιανουαρίου να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι».

-τα μέτρα προστασίας στο βόλεϊ: «Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που δεν έχει σωματική επαφή και ούτως ή άλλως στις δύο εβδομάδες που κάνουμε προπονήσεις δεν υπήρχε ούτε ένα κρούσμα. Και πριν τη διακοπή δεν υπήρχε καμία αναβολή, ενώ το πρωτόκολλο που ακολουθούσαμε λειτουργούσε σωστά».

-το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Γίνεται πιο ανταγωνιστικό συνεχώς. Οι 4-5 πρώτες ομάδες έχουν σχεδόν ίσες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου κι αυτό κάνει πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, που έχει ανέβει επίπεδο. Επίσης η περιφέρεια συνεχίζει να αναπτύσσεται και είναι πολύ σημαντικό».