Ο Σάσα Στάροβιτς σε συνέντευξή του, τόνισε πως ένιωθε οτι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει τον τίτλο του League Cup. Τι είπε για Ανδρεόπουλο, Πανταλέων και Γιαννακόπουλο.

Ο Σάσα Στάροβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη» και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του League Cup και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων είπε στην εφημερίδα «Πράσινη»:

Για το αν πίστευαν ότι θα κατακτήσουν την κούπα πριν από τους τελικούς του League Cup: «Όλοι οι παίκτες της ομάδας το πιστεύαμε πριν το League Cup ότι θα το κατακτούσαμε. Στην πρώτη μας προπόνηση εδώ στο κλειστό του Αμαρουσίου πριν καν γνωριστούμε οι παίκτες μας μεταξύ μας, ήμουν με τον Λούκας (σ.σ. Ρανγκέλ) και βλέπαμε την αφίσα της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου για την Κούπα. Μετά από μόλις τρεις μέρες που αρχίσαμε να μιλάμε λίγο περισσότερο, την βλέπαμε κάθε μέρα είπα στον Λούκας: «Και εμείς θα πάρουμε Κούπα φέτος. Είμαστε μια ομάδα που μπορούμε να βγάλουμε μια τέτοια φωτογραφία φέτος!», Δεν το έχω πει δημόσια γιατί κάθε αθλητής έχει πάντα τους στόχους του αλλά το πίστευα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και χαίρομαι που έγινε πραγματικότητα»

Για τον Σωτήρη Πανταλέων: «Αληθινός αρχηγός. Είναι πολύ καλός και με εμάς τους ξένους και έμπειρους αθλητές που ήρθαμε φέτος στην ομάδα, αλλά και με τους νεαρούς αθλητές που είναι ταλαντούχοι αλλά χωρίς εμπειρίες. Κρατάει τις ισορροπίες στην ομάδα. Όλοι είμαστε ίσοι και έχουμε αυτό το οικογενειακό κλίμα γιατί ο Σωτήρης έχει δημιουργήσει με τον κόουτς την ομάδα».

Για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο: «Είναι πάντα ήρεμος και πιστεύει σε μας. Μας μιλάει στον καθένα ξεχωριστά. Είναι η… κόλλα και το πιο σημαντικό κομμάτι της ομάδας του Παναθηναϊκού. Όλα περνούν από τα χέρια του. Δημιουργεί οικογενειακή κατάσταση στην ομάδα»

Για το αν τους δημιούργησε πίεση η παρουσία του κόσμου αλλά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Δεν είναι πίεση ακριβώς. Ίσως κάποιες φορές δε νιώθεις άνετα ξέροντας ότι τόσος κόσμος εξαρτάται από εσένα. Αλλά κάποιες φορές αυτό σου δίνει απίστευτη ώθηση, ενέργεια για να συνεχίσεις καθώς θέλεις να κερδίσεις γι΄ αυτούς. Η απόφαση του προέδρου να ενισχυθεί η ομάδα με τον Βόγιν Τσάτσιτς τον Ιανουάριο, και η συνεχή στήριξή του στο τμήμα, μας τιμάει ιδιαίτερα. Είμαστε χαρούμενοι που είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθάει. Αισθανόμαστε πιο ασφαλείς όταν είναι στο γήπεδο και είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε μπροστά του»