Στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ βρίσκεται ο 26χρονος Αμερικανός ακραίος, Ντέιβιντ Βίτσορεκ.

Μάλιστα, παρά το πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι, ο Αμερικανός ακραίος, απο το αεροδρόμιο, βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και είχε την πρώτη συνάντηση γνωριμίας, με τον πρόεδρο των Κρητικών, Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος τον καλωσόρισε στην ομάδα και του ευχήθηκε να έχει υγεία και να βοηθήσει τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους.

Οπως ανέφερε ο Ντέιβιντ Βίτσορεκ «είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Είναι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΟΦΗ και την Ελληνική Λίγκα. Γνωρίζω ότι έχει δυνατές ομάδες και ανταγωνισμό. Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια και να πετύχει τους στόχους της».

Σε ότι αφορά την αγωνιστική του κατάσταση και αν μπορέσει να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 15/1, 5μμ), ανέφερε ότι «έχω κάνει προπονήσεις, είμαι σε καλή κατάσταση. Θα μιλήσω με τον κόουτς και θα δούμε».

Ο νέος ακραίος του ΟΦΗ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση την Παρασκευή (14/1) το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου. Νωρίτερα, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.